Om Wadils Design

Wadils Design drives af Annette Wadil, som selv strikker og designer alle modeller. I butikken findes et stort udvalg af de lækreste naturgarner, fra firmaer rundt om i verden.

Til dem, der ønsker et smukt resultat, har vi strikkekits, som indeholder alt, hvad man behøver.
Så kan du nemt og hurtigt begynde dit håndarbejde.

Annettes filosofi er at strik ikke behøver at være svært. Derfor designer hun modeller, som er nemme at gå til og hurtige at fuldføre.
Vi har kits til både baby, dame, herre, accessories og interiør.

Der har længe været stor efterspørgelse på Wadils designs modeller, derfor har vi startet vores nye brand, mother of two. Hvor alle vores modeller bliver håndstrikket håndstrikket specielt til dig.

Udover Wadils.dk har vi en inspirerende butik i Greve, der bugner med strikkollektioner, strikketilbehør, luksus garn og Vintage Paint.
Vi afholder strikkeevents, hvor vi hygger med kreative strikkeprojekter. – Alle er velkomne.
Følg vores event kalender her.

Man kan også møde Wadils Design på årlige markeder og livsstilsmesser.
Vi er bl.a. på udstillingen ‘Mit hjem er mit slot’ i Haveselskabets Have på Frederiksberg d.24-28 maj 2017. Her viser vi trends og inspiration til kreative strikkeprojekter.
Se mere om udstillingen her.
D.25- 28 maj 2017 kan du møde Wadils Design på Livstilsdagene på Ledreborg Slot, hvor vi viser de seneste nyheder ‘du ikke kan leve uden’ til særlige livstilspriser.
Se mere om Ledreborg livstilsdage her.
– Vi glæder os, til at se jer!

Besøg butikken og mød Annette, der glæder sig til at byde dig velkommen og vise dig de fine strikkekit og håndstrikkede færdigmodeller.

_MG_4358